fredag 1. oktober 2010

Kort av kart

På et loppemarked fant jeg et stort, gammelt atlas som holdt på å falle fra hverandre. Da er det ikke så smertefullt å ødelegge det, så det ble med hjem. Det at det har land som Indokina og Jugoslavia gjør det vel ikke veldig brukbart lenger heller.

Etter inspirasjon fra Barbro, som er helt utrolig kreativ,  forsøkte jeg å kle inn et gammelt passepartout med kart. Det passer vel til noen som har et eksotisk reiseminne, kanskje?


Jeg ble så inspirert at jeg laget et par kort også, sånn i tilfelle noen jeg kjenner skal ut på tur. (Eller kanskje jeg legger dem ut på Epla).Jeg har endelig fått tilbake symaskina mi fra andregangs reparasjon, så kanskje det blir litt putesying i helga også!

Ha en god helg!
Catje

-------------------------------
I bought an old atlas at a flea market and was inspired by one blogging friend, who dresses old passpartouts in fabric, to cover a passpartout in an old map. I also made a couple of cards just incase somebody I know decides to go away for a while!
My sewing machine is finally back from the shop. Hopefully it will work better now so that I can start on some of the cushions I have planned!

Have a good weekend!
Catje

2 kommentarer:

  1. Å, så gøy å få se passepartoutet! Det ble kjempefint! Super ide! Kortene var utrolig flotte de og. Veldig koselig tekst:-)

    Ønsker deg en riktig god helg!

    Klem

    SvarSlett
  2. What a great idea! I love the frame covered in maps, and the cards are perfect for somebody going on a trip.

    SvarSlett