mandag 11. oktober 2010

I did it! eller... rette oppatt feil i fra i går

Jeg sa at jeg skulle sy en pute i helga, og jammen gjorde jeg det ikke.
Jeg hadde tidigere gjort den feilen at jeg forsøkte å stryke et strykemerke rett på et ferdig sydd putevar og ikke gå veien via et enkelt hvitt stoff. Resultatet var at merket ble skjevt og at det ble en brett på midten slik at det ble en hvit stripe tvers over hele merket. Så det gjør jeg ikke en gang til. Men noe måtte jo gjøres med det, så det ble sydd på en stoffbit og litt bånd og nytt, litt mindre strykemerke. Bildet er av min fars grandtante Karen som jeg delvis er oppkalt etter. Det er jo jo også litt morsomt.Vi var også ute på en liten kjøretur og fikk handlet inn litt blomster. Et par hagesenter harn å begynt med miniatyrplanter og de var veldig søte. Fant små fredsliljer, men også en pitteliten erica. Den passer fint til de lilla flisene på kaminen.Og to små.. er det alperoser? De ble plantet i et "drivhus" jeg hadde fra før og gjør seg jo ganske godt i kjøkkenvinduet.

Jeg har også alltid syntes eføy var så fint, og jeg er veldig svak for hjerter, så et eføy-hjerte ble også med hjem.

Så fikk man brukt litt penger den dagen også!

----------------------------

I said I was gonna make a pillow, and I did. Well, didn't really make the pillow itself, just decorated a pillowcase I had previously ruined by trying to iron an image directly onto the pillowcase and not to a piece of fabric first. Big mistake. I had to cover it up with some fabric and ribbons and a slightly smaller image. The picture is of my dad's great aunt Karen, whom I'm partly named for, so that's kind of neat :)

And then we got to spend a little money on a Sunday too. Found some very cute miniature plants. I had the little "green house" already, the bird too, so it was just a question of popping the two plants in there :)

Catje

2 kommentarer:

  1. Så flott puten ble! Riktig lekker! Og gøy med nostalgisk strykemerke av egen slekt:-)

    Fine blomster/planter du har fått i hus!

    SvarSlett
  2. Yay, you did it! The cushion turned out very nicely indeed. On to the next one now?

    SvarSlett