tirsdag 26. oktober 2010

Hjelp??

Jeg vet at jeg ikke har så enormt mange lesere, men jeg kan jo håpe på at de som stikker innom kan bidra med en mening. :) Vi har hentet hjem et loppefunn fra et par år tilbake som vi nå har lyst til å få tatt i bruk.  Det er et avlastningsbord som vi skal ha bak sofaen vår. Den skal forøvrig trekkes om i et linfarget stoff "snart". Den skal også flyttes litt til høyre i bildet, slik at det blir plass bak mellom bordet og skapet. Sånn at dere kjenner settingen lissom, før dere gjør dere opp en mening :)

Og her er bordet:


Det har nok vært et plantebord tidligere, med plass til to blomsterkasser av noe slag. Men det vil ikke vi ha. Vi hadde først planer om å ha det som det er og bestille en stenplate til å ha oppå, marmor eller skifer eller noe annet.

Etter å ha hentet det hjem, syns vi dessverre at det ser litt mer slitent ut enn det vi trodde, så da har maling blitt et alternativ. Og da hvitt, selvsagt. Men da funderer vi på å bare "tette igjen" hullene med plank eller mdf e.l slik at det blir en helt vanlig bordplate. Så slipper vi å styre med stein.

Noen som har lyst til å bidra med forslag? :)

---------------------------------
We've decided to take home this old flea market find that has been stowed away for a couple of years. We want to keep it behind our sofa (which we will re-upholster in a linen-ish fabric "soon" btw). We originally wanted to keep it like it is and order a piece of marble or slate or some kind of stone to put on top, but after we brought it home, we think it looks a bit worse for wear than we remembered. So now we think of just  painting it (white of course) and just "plug" the holes to make a normal table top. Looking for other suggestions as well so any input will be helpful!

Catje

2 kommentarer:

 1. Hei Catje!

  Kjempefint avlastningsbord dere har fått tak i! Blir lekkert med et par strøk maling:-) Hva med å skru på noen lekter og legge glassplater i bordet? Ser for meg at det måtte blitt flott. Blir sikkert fint hvis du legger i treplater og, og kanskje maler de i en kontrastfarge?

  Blir spennende å se hva dere finner på:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Vilket fint avlastningsbord och det kommer bli ännu finare efter ett par strøk med vitfärg. Jag syns ni kan ha plank som bordsplate. Lite som blivit gjort på detta bord:
  http://milla-andante.blogspot.com/2010/10/diy-av-gammalt-bord.html
  Fast ni målar allt vitt. :-)

  Hoppas du har en riktigt fin onsdag!

  SvarSlett