torsdag 7. oktober 2010

2 lappeputer

Det kan være at noen blir kritisert for at de bruker for mye tid ute i bloggverdenen, men jeg merker at alt det flotte jeg ser på nett gjør at jeg føler større "press" for å få til noe sjøl også. Man må jo ha noe å blogge om! Og når jeg ser hastigheten på kreasjoner som dukker opp, blir jeg nesten helt matt. Men; det har gitt meg et par puff bak og nå har jeg jammen fått satt meg til symaskina igjen også!

Det kan vel knapt kalles "rydding" hvis man bruker lapper man allerede har skjært og som har ligget i en pappeske inni et skap i noen år, men nå er halvparten av dem borte i alle fall. Vet ikke helt hvor disse putene havner, de passer egentlig ikke inn noe sted, men kanskje mamma kan ha dem på hytta?

Jeg syns de ikke ble så verst, sånn tatt i betraktning at jeg ikke har sydd mange puter før, og heller ikke er noe god på lapper. Sliter litt med å få lukkingen pen (har laget en vanlig konvolutt-åpning) så jeg får stikke innom Kid eller noe for å se om jeg finner noe jeg kan lære av!


Ha en fin torsdag!

__________________________
All the time spent in "bloglandia" with so much inspiration really makes me want to make something myself, so that I can show off :) That's the whole point of this blogging, right? :)

Don't know where to put them, but maybe Mum wants them for her cabin?

Have a good Thursday!

Catje

3 kommentarer:

 1. Så flotte de ble! Og morsomt med avlange lapper i "mursteinformasjon". Da slipper du å tenke på at lappene skal gå kant - i - kant.

  Kjekt å få ryddet litt:-)

  SvarSlett
 2. They look rather good on the red sofa, why not keep them there? The colours go so well together.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar om tv-innslaget:-)
  Knallfine puter, jeg blir imponert !!
  klem♥

  SvarSlett