torsdag 31. mars 2011

Etterlysning

Heisann hoppsan!

Jeg er i Sverige for tiden og har benyttet sjansen til å kjøpe meg store bunker med svenske interørblader. De er jo ganske mye billigere her enn hjemme og akkurat disse 3 var i alle fall fulle av deilig vårlig inspirasjon.


I ett av bladene fant jeg en fin ting som jeg gjerne skulle hatt hjemme. De har den på en svensk nettbutikk, men koster jo for mye til å komme under tollgrensen og jeg er ikke villig til å betale hva som helst for den.
Så da tenkte jeg å høre med folk der ute. Vet dere om denne selges noe sted i Norge? Syns den var veldig søt og den hadde passet fint på badet til ladningene med Durance vaskemiddel som også var billig her.

Fra nettbutikken Countrystyle.se
_________________________
I'm in Sweden at the moment and bought a bunch of interior magazines. They're cheaper here than at home. I found this great basket/bucket, actually an English product from Garden trading, and I'm just wondering if anybody knows if this is sold somewhere in Norway. It's too expensive to buy it from the Swedish online shop due to customes and stuff.

Catje

5 kommentarer:

 1. Enig i at den er veldig sot! Vet ikke hvor man kan kjope den i Norge - har sett lignende her i England, men det hjelper jo ikke mye... ;-)

  lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei, og tusen takk for kjempehyggelig hilsen hos meg!!!

  Kan dessverre ikke hjelpe deg med hvor du kan få kjøpt den flotte 'bøtta' - skulle jeg mot formodning finne den et sted, skal jeg melde fra :o)

  Ønsker deg en finfin torsdagsettermiddag og kveld!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Den var ju väldigt fin! Hade kunnat tänka mig en jag med. Men bor man i Norge så gör man...

  Hoppas du har det härligt i Sverige!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for koselig hilsen på bloggen min! Jeg har brukt kopi av avis, som jeg selv har kopiert på helt vanlig kopipapir. En av grunnene til at det ble litt 'buklete' er vel at papiret er litt for tykt, men det er ikke verre enn at det går greit...

  Nyt helgen videre - ha en finfin søndag!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 5. Heisan!

  Den var knallfin, men vet dessverre ikke om den selges i Norge noe sted. Håper du får napp på etterlysningen!

  Klem

  SvarSlett