tirsdag 29. mars 2011

Påskeegg!

Selv om jeg syns de er fine, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle lage påske-egg. Påske er for meg egentlig ikke en "pyntehøytid". Riktignok har vel mamma noen gule kyllinger på hytta, men siden gult ikke akkurat er min favorittfarge, er ikke påskepynt det som står øverst på min liste. I tillegg er vi jo alltid bortreist i påsken.

Men.... som med så mange andre ting her i bloglandia, man lar seg påvirke. Og jeg hadde et gammelt påskeegg liggende som jeg prøvde meg på og i tillegg jeg fant et par små isoporegg på salg. Ble slett ikke så verst, syns jeg :)


___________________________
I've never been much of an Easter decorator and never thought I'd make one of these myself, but as with a lot of other things here in the blog world, you get inspiration. Easter has always been yellow and yellow is definately not my colour. But these eggs are far from yellow and turned out quite nice, if I can say so myself :)

Catje

3 kommentarer:

  1. Koselige egg :-) Det må jo ikke være gult. Jeg har heller ikke vært så glad i gult, men jeg har blitt litt mer glad i fargen det siste året. :-)

    SvarSlett
  2. helt enig - dette ble fint. Na ble jeg litt inspirert til a finne pa noe selv med noen gamle egg og isoporegg som jeg har liggende... ;-) Hurra for blogglandia!

    SvarSlett
  3. Oh yes, the eggs turned out really well! I must have a go as well.

    SvarSlett