mandag 14. mars 2011

Kort igjen

Jeg har vært hjemme hos mine foreldre i helga og da har jeg som vanlig innkalt mine to kortlagingsvenninner til samling! Jeg har ingen å scrappe med sånn til daglig og da er det ekstra morsomt å være sammen med gode venninner når anledningen byr seg. Det ble 7 kort tilsammen, to av dem er allerede gitt bort, men her kommer resten.

Jeg ser at de "proffe" kortlagerne alltid skriver hvor produktene de bruker kommer fra, men de har jo ikke jeg peiling på. Jeg kaster som regel alltid originalemballasjen og flytter over i esker og poser og husker ikke hvor ting er kjøpt. De er som regel kjøpt på salg "for lenge siden" :)

Til helga får jeg besøk av disse flotte scrappe-venninnene igjen, så da blir det nok flere kort på meg, eller kanskje jeg skal komme igang med den "ordentilige" scrappingen igjen også? Skal på kurs på torsdag, så kanskje jeg blir inspirert!
____________________________
I spent the week-end at my parents' and as usual, I enlisted my two card making friends for an evening of chatting and cutting and glueing! Very nice indeed. I've already give away 2 of the cards I made, but I have 5 more to show and here they are.

Ha en riktig fin uke! Håper det fine vårværet varer!
Catje

3 kommentarer:

 1. Hei pa deg!

  Sa flotte kort du lager!!! Morsomt a vaere kreativ sammen. Jeg har ogsa en boks hvor jeg samler sammen kort jeg kjoper og en sjelden gang lager. Skulle gjerne laget oftere, men det var det med tiden, da ;-)
  ha en fin fin uke!
  klem mette

  SvarSlett
 2. Så fine kort du har laget! Alltid kjekt å ha sånt liggende:-)

  SvarSlett
 3. Great way to spend the weekend! Your cards turned out really well.

  SvarSlett