onsdag 9. mars 2011

Fargeforelskelse

Jeg fikk endelig hentet symaskina mi i går, etter at den for tredje gang har vært på reparasjon. Er den ikke i orden nå, så pælmer jeg hele greia og sparer til/ønsker meg en ny en. Jeg er ingen veldig dyktig syer, men syns det er utrolig morsomt å få laget ting og blir kjempeinsipirert av alt det fine man finner ute i blogglandia.

Det passet seg heldigvis sånn at vi kunne ta en tur innom Stoff og Stil også, de har jo åpnet butikk i Oslo og helt uten mål og mening fant jeg noen utrolig søte stoffer som jeg kjøpte en meter av og som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til! Men de var bare så vakre at jeg MÅTTE ha dem :)

Jeg vet som sagt ikke hva det skal bli eller hvor det havner, men det blir vel noe hytte-greier. Det er det eneste stedet jeg får lov til å ha blomster og rosa og slikt. Selv om Ida fra Put in in a box sa hun trøblet litt med pompong-bånd og hun er sikkert 100 ganger flinkere enn meg til å sy, vurderer jeg å prøve. Det ser jo så utrolig imponerende ut med selvsydde puter med sånne pomponger på! Lisbeth fra Lisbeths lille verden har også sydd noen kjempefine puter som jeg blir litt inspirert av. Vi får se om mitt resultat lever opp til inspirasjonen! Kanskje det blir stoff til en vårlig vimpel også, inspirert av Barbros lille atelier? Har handlet stoff til noe annet inspirert av Barbro også, men det får vi komme tilbake til ved en senere anledning. _______________________________
I picked up my sewing machine yesterday, after it's third repair. Hopefully it's working fine now. Or else I'll throw the thing away! I'm not a very skilled sewer, but I'm totally amazed and inspired by all the fancy stuff out on the net and how skilled people are. Stopped by a new (cheap) fabric store as well and fell completely in love with these wonderful springy fabrics. Don't know what do to with them yet, but pillows for the summer cottage seems like the most obvious. Even though Ida from Put in in a box had some problems with the pompons and she's like a 100 times better at sewing than me, I'll venture a try. It looks so impressive with those pompons around a pillow.

Ha en fin uke!
Catje3 kommentarer:

  1. The fabrics are really gorgeous, they will make very beautiful pillows for your summer cottage.

    SvarSlett
  2. Ååå, så vakre stoffer!! Spennende å se hva du får ut av dem, du viser vel resultatet??:) Koselig blogg som jeg kommer innom snart igjen! Ha en fin-fin dag..Klem Camilla

    SvarSlett
  3. ahhh! haper inspirasjonen kommer strommende! Sa koselige og vakre stoffer. Kanskje du ma lage en liten brikke til spisebordet som passer til de nye GreenGate bollene...?

    SvarSlett