fredag 25. mars 2011

Mer vår i vinduskarmen

Jeg har ryddet vekk en del lyslykter og annet som jeg føler ikke trengs så mye mer framover. Er ikke helt ferdig med stearinlys-sesongen ennå, men de mørke marokkanske lyktene er ryddet vekk til fordel for glass og porselen.
Jeg fikk dette flotte stettefatet med lokk til jul av min svigerinne, som kjenner innredningsstilen min ganske godt! Sto ikke på ønskelista, men passet perfekt! Det har lenge stått tomt, men har nå fått selskap av en gammel hengelås som vi ikke har nøkkelen til. Passe rustikt.

I en annen gammel osteklokke jeg har fått av svigermor, har jeg også samlet litt småtteri. Et par karaffel-korker, en engel som hang på en gave jeg fikk en gang, min gamle baby-rangle og ikke mist, en ørliten parfymebeholder, "luktesalt" som jeg har fått av bestemor. Jeg husker akkurat hvor den sto hjemme hos henne og jeg var alltid borte og luktet på den hver gang vi var der. Gleden var derfor veldig stor da jeg fikk den i en bursdagsgave for mange år siden. Ett av mine kjæreste minner om bestemor.

------------------
I've cleared away some dark maroccan candle lights, even though the candle burning season is not entirely over yet. They have been replaced with clear crystal and light porcelaine. The first display was a gift from my sister-in-law for Christmas. She knows my style! It's filled with an old padlock from the loft. The second cheese storage jar is from my mother-in-law and it's filled with one of my precioust memories from my childhood. The tiny, silver "smelling salt" container from my grand-mother. I always had to smell it every time we were there and I'm so very happy she noticed and gave it to me for my birthday quite a few years ago.

Have a great week-end!
Catje

3 kommentarer:

 1. Osteklokken var bare saaaa fin! Koselig a bytte pa litt!

  Ha en fin fin helg.
  klem mette

  SvarSlett
 2. Det ligger en award til deg inne på min blogg :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige ting du viser oss, og er utrolig imponert over de kortene du lager, de var skikkelige flotte.
  Ønsker deg en strålende helg.

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett