torsdag 3. mars 2011

Shopping og champagne!

Vi fant mer i Haga i Göteborg! Noe av det andre vi for tiden "trenger", er champagne-glass. Og vi har sett oss ut sånne gamle, "flate", ikke de høye, slanke. Det føles så eksklusivt å stå med store "bøtter" med champagne, eller musserende vin da, som det jo går i hvis det først blir servert noe boblende her i huset.

Vi har litt ulike modeller, men de ligner litt på hverandre alle sammen. Her er hva vi fant i Haga. 4 like.
De bør gå fint sammen med de vi har fra før.
Da har vi faktisk 16 champagne-glass og det holder jo. Selv om det er veeeeldig lett å kjøpe mer av noe man har fra før. Vet ikke helt hva det skyldes, men det er vel et "samler-gen" som dukker opp. Når man har lett etter noe en stund, er det vanskelig å slutte med det!

Da gjenstår det bare å skaffe seg litt sprudlevann og en god anledning til å sprette en flaske! :) (Og VM-gull på ski teller ikke, da hadde vi jo ikke fått gjort noe annet!)
_____________________
More Gothenburg shopping. Champagne glasses.We've started (and probably should now stop) collecting old glasses in the coupe shape. They are not identical, but have somewhat a similar decor. I think it feels so much more elegant when holding a champagne coupe like this, rather than the tall flutes :) They are mostly filled with just sparkling wine though, not real champagne :) And unfortunately, that does not happen very often either. Just have to find a good occasion now!

Catje


2 kommentarer:

 1. Du - man trenger ikke store anledninger til a nyte Champagne... ;-) Veldig lekre glass. Ja, det er et litt annet sus over slike 'flate' gammeldagse glass.

  Ha en fin fin torsdag! Snart helg! Kankjse DET er god nok grunn til sprudlevann???

  klem mette

  SvarSlett
 2. Hei!

  Du har vunnet utlodningen av et skit fra Ramsign inne hos meg. Gratulerer! Ta kontakt med meg, så formidler jeg kontakt med Ramsign ;)

  SvarSlett