torsdag 2. desember 2010

TUSEN TAKK!

Jeg vil bare sende en hjertens takk til alle kreative og produktive blogge-damer der ute! Jeg har hatt et lappeteppe liggende i skuffen min i 10-12 år (herregud så fort tiden går!) og nå har jeg endelig fått det ferdig! Det er ikke minst takket være alle de flinke damene som stadig legger ut bilder av prosjekter de er ferdige med slik at man blir insipirert til sjøl å ha noe å vise til. Ikke det at det er en konkurranse, men skal man blogge, må man jo ha noe å blogge om.


Dette er jo ikke akkurat noe som får hedersplassen i stua, det blir nok sengeteppe eller hodegjerde på gjesterommet på hytta. Men jeg syns fortsatt det var en god ide. Det er alstå gamle t-skjorter som har fått litt vliselin på baksiden for at det skulle bli litt mer hold i det. Jeg så det på et Oprah-show som omhandlet hva man skulle sende med ungene sine når de skulle på universitetet. Jeg hadde samlet en del t-skjorter oppgjennom som ikke lenger ble brukt, men hadde ikke lyst til å kaste dem. Og på min studenthybel hadde det jo vært veldig hyggelig med et sånt teppe, det inneholder veldig mange minner!

Nå har jeg kommet meg litt videre, men det er uansett DEILIG å være ferdig! :)

------------------------------
A big thank you to all creative and productive bloggers out there who have inspired me to finish this t-shirt quilt I started 10-12 years ago!!! Not that it's a competition but you need to have something to blog about and you do get inspired by all the fabolus people out there who creates all kinds of great stuff!
This is not something that will get the main spot in our living room, it will end up at a guest room at our cabin or something, but it would have been cool in my student flat :) 

Anyway, it's GREAT to have it finished!

Catje

4 kommentarer:

 1. Helt enig i at denne bloggingen setter fart i alle slags nye og gamle prosjekter ;-) Men det er jo ikke sa rart for de bloggene man leser er jo ofte de man foler man har noe til felles med!

  Teppet var skikkelig morsomt og utrolig personlig. Kanskje jeg skulle tenke pa noe slikt til Tenaringen... SE! Na fikk ogsa JEG et nytt prosjekt a tenke pa... ;-)))

  ha en fin torsdag! Snart helg! Hurra!!!

  klem mette

  SvarSlett
 2. Well done, isn't it a great feeling when you finally finally get to put a project to rest.

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for kjempekos besøk på bloggen min!!

  Ja, dette var jo absolutt en god idé, lappeteppet ble råtøft! Enig med deg at blogglandia oser av kreativitet, og å være en del av dette fellesskapet har også gitt meg en "spark i baken".. ;o)

  Ønsker deg en strålende flott adventshelg - nyt, nyt, nyt...

  Hilsen Hildegunn

  SvarSlett
 4. Så gott att vi färdig! Och vilken super idé att använda sig av gammal t-shirts. Det blev ju riktigt tufft!

  Önskar dig en riktigt trevlig 2:a advent.

  SvarSlett