mandag 6. desember 2010

Julegave til meg sjøl

Det er helt idiotisk og fullstending unødvendig og helt borti natta. Vi trenger ikke (har vel ikke trengt noen interiørting på mange år), vi har ikke plass og siden vi aldri feirer jul hjemme, har vi jo ikke behov for det helller. MEN DET ER JO SÅ FINT!!!

Jeg snakker om juleserviset fra Royal Copenhagen!
Jeg har kjøpt meg to telys-holdere og trosser min kjære og ønsker meg mer! Jeg skal alltids kunne finne plass til det, og vi har jo folk her 5. juledag! Trenger jo juleservise da! Og jeg kan spise frokost av det hver dag hele romjula! Eller bare sitte å se på det.

-------------------------------
It's totally un-necessary, we have no room and no use for it really, since we never celebrate Christmas at home. But this series from Royal Copenhagen is so beautiful I'm craving it. I've bought these two tea candle holders for myself and I'm going against my man's wishes and I'm telling everybody that I want more! I'll find room for it, I swear. And I'll use it for breakfast every day in December if I can!
Catje

3 kommentarer:

  1. A! Skjonner deg godt - det var jo innmari fint... Tenaringen og jeg har en avtale om at vi kjoper EN ny ting til treet hvert ar. Professoren blander seg ikke inn, men jeg hadde nok fatt noen blikk om det ble nytt juleservise. Menn skjonner bare ikke dette, tror jeg... ;-) Jeg KUNNE jo ta sjansen og alltids si at "nei, DET har vi da alltid hatt...??"

    ;-)
    klem mette

    SvarSlett
  2. They are very beautiful, so I don't blame you for collecting them! I hope you get many more.

    SvarSlett
  3. Ja, de är verkligen hur fina som helst! Och visst må man väl få ha ting som man bara må ha!?! :-)

    Hoppas du har haft en fin onsdag!

    SvarSlett