fredag 27. januar 2012

Barneklær

Jeg har visst sagt at jeg aldri skulle sy barneklær. Men det ramler jo inne både nieser og nevøer og barn av nieser og nevøer, men først og fremst må jeg vel "skylde på" alle de flotte stoffene på Stoff og Stil.

Så da har jeg forsøkt meg, da :) Ikke noe fancy og har absolutt forbedringspotensiale, en halssøm som havnet midt foran og ikke midt bak, men jeg kan jo si det er en design-detalj :)

Dressen til venstre er i fløyelsstoff og genseren er i vanlig jersey. Mønster og stoff fra Stoff og Stil. Har brukt annen farge til kanter og halslinning, syntes det ble litt morsommere enn bare å bruke samme stoffet.

Trykk-knapper var noe herk, men det funker kanskje? Får sende det i posten i dag og sjekke med mottaker til uka om det passer og om det er brukandes. Genseren er vel grei, litt mer i tvil om det andre antrekket. Kosedress til en to-åring? One-piece? :) Vet ikke om det blir brukt, men det får jeg finne ut av senere! Morsomt å sy i alle fall og nå kan jeg kjøpe mere stoff! Hurra!
_________________
I have said that I was never going to try to sew childrens clothes, but this fabric store I go to have so many wonderful jersey and velvet strech fabrics perfect for childrens clothes so I just could not help myself. I do have nieces and nephews and now there are nieces and nephews that are having children as well, so at least I have recipients for what I make. And now I can buy more fabric as well! I'll get them shipped by post today to see if it's something that my little nephew can use. The sweater is OK I guess, more worried about the "one-piece" :)

Have a great weekend!
Catje

3 kommentarer:

 1. Superflotte!!! Du må berre sy meir :)

  God sundagskveld!

  SvarSlett
 2. Så fint!
  Alltid kjekt att bli färdig syprojekt och få chansen att köpa nya tyger och planlägga för nästa projekt. :-)

  Ha det gott!

  SvarSlett
 3. Hihi, ser man det ja :) Du som ikke skulle sy til deg selv eller barn, nå har du jammen gjort begge deler! Veldig bra Catrine, du er flink! Jeg synes det er imponerende at du har fått til ribbkanting OG trykknapper... Bra jobbet! Bare vent å se, du ender nok opp med for liten skapplass til stoff etterhvert :) Kos deg med syingen!

  SvarSlett