mandag 23. januar 2012

Tapetcollage

Jeg har falt fullstendig for tapetcollage-veggen til Lisbet.  Den er bare helt utrolig kul og fargerik og morsom!
Jeg har lånt bildet under fra henne.

Jeg har til og med fått overtalt samboer til å prøve dette på en vegg på hytta til sommeren! Gleder meg allerede, men så kommer jo det vanskelige valget da; Hvilke tapeter skal man velge? Og skal man kjøpe/bestille rull på rull for å få variasjon eller skal man ta et par-tre ruller og være fornuftig? 

Jeg har funnet en butikk på nettet, Tangletree Interiors som senger PIP-tapeter, og lurte på om jeg kanskje bare skulle bestille noen vareprøver, men str A4 blir kanskje litt smått selv om man supplerer med et par ruller slik at man får noen større biter?

Liker denne veldig godt! Lurer på om den blir "basisen", så får vi heller supplere med noen andre. Her får jeg med meg alle yndlingsfargene mine på en gang i alle fall!
__________________________
I was inspired by Lisbets collage wall for our cabin. And my man has agreed too! Some times I fell like he's just surrendered, he can't be bothered fighting against all my pink/white/baby blue ideas anymore :) Poor thing! But as long as I get it my way in the guest rooms at the cabin, where he never set his foot, at least he's free from pink at home! :) So I guess it's a win-win situation for both of us!
Now it's just a question of finding the wallpapers and deciding on the sizes etc. I wonder if samples will be too small. 

Catje

3 kommentarer:

 1. Den var Morison, men vær forsiktig - det kan lett se rotete ut. Mitt pikerom hadde et lappeteppe motiv på tapeten - i lilla selvsagt. Elsker fortsatt lilla, men hadde neppe valgt den tapeten idag :-)))

  SvarSlett
 2. Det var morsom, jeg mente... Autokorrektur får til mye rart! :-)))

  SvarSlett
 3. Hei, Lisbeth har sikkert fått/kjøpt sine tapetprøver på Måleributiken. Jeg fikk en stor rull der, og det er veldig billig. De har PIP og mye annet. En blir helt ør av de fine tapetene. Her er linken, hvis du er interessert:

  http://www.maleributiken.com/maleributiken/index.jsp?a=wallpaper_samples&m1Id=1&m2Id=45

  SvarSlett