torsdag 12. januar 2012

Skjerf og stolpute

Jeg måtte prøve denne nye måten å strikke på jeg også, med dette netting-garnet som blant annet Mette i My corner of England og Barbro har strikket. De har en litt annen opplevelse av dette "garnet" enn hva jeg har. Jeg syns det var helt utrolig tregt å strikke, for garnet ruller seg sammen så for hver maske som strikkes, må man "brette ut" garnet for å ikke få med seg hele greia. Men skjerfet ble jo ganske kult da :) (Det er litt mer sjatteringer i fargen enn det som kommer fra på bildet...)

Puta som skjerfet ligger på, er en ny pute laget av min samboer til min bror og hans samboer. De har pusset opp noen gamle, oransje rørstoler fra 70-tallet og min samboer har altså laget nye puter! De ble utrolig kule. Gleder meg til å se de på plass i stolene.

__________________________
I've got more knitting projects and I finished this scarf just now. It's this new yarn, sort of a net that you knit with. It's very easy , but the yarn has to be "spread out" for each stich so I feel it is much more time consuming than knitting with regular yarn. But the finished product is good!

The pillow/cushion beneat the scarf is one that my man made for my brother. He's been redoing som old 70s chairs in metal and my man has made new cushions for them! Can't wait to see it all done!

Catje

2 kommentarer:

 1. Stilig! Jeg har sett på slikt garn i butikkene flere ganger, men liksom ikke helt skjønt prinsippet (selvom jeg har fått det forklart...;P)
  Herlig farge også!

  Puta ser tøff ut, dere er flinke;)

  Ha en fin helg!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Hei pa deg, Ja, det tok jo litt tid a strikke, men det var ikke mere enn en kveld eller to. Ble sa ivrig nar jeg sa hvor fort det vokste. Men nar det er sagt, sa har jeg ikke strikket flere av dem - selv om jeg har garn liggende... Jeg ga det bort til en venninne til jul og hun elsker det!

  Stolene som samboeren har laget nye puter til ble kjempestilige! Sa fint med en slik hendig fyr i huset!!!

  SvarSlett