mandag 1. november 2010

Julepynten er på vei

Det er ikke like lett å se hvordan ulike stoff fra Stoff og Stil passer sammen, så en liten tur på Ikea måtte til for å få vimpelrekka ferdig. Er vel ikke helt fornøyd med stoff og stoffsammensetning, men det er jo julete i alle fall. Så da blir det 1 vimpelrekke til hvert vindu i stua når den tiden kommer.
Det er så veldig mange fine hjerter ute på nettet også, og jeg hadde lyst til å prøve meg. Vet av erfaring at jeg er dårlig på hjerter og gårsdagens forsøk var intet unntak. Jeg hadde laget et lite God Jul-stoffstykke med tekstiltrykk, men det ble alt for stort til at hjertet kunne bli noe fint.
Dersom noen har en god hjertemal, så send den gjerne! Denne ble litt bred over magen og litt kort i toppen, men det er jo bare å prøve seg fram, antar jeg. Morsomt er det med slik småpusling i alle fall!
___________________________
Christmas pennants this time and a pathetic try for a stuffed heart. Used textile colours sto write God jul (Merry Christmas, of course) but it's too big for the heart, which became a little too big across the waist and a little short at the top. I'll be looking for a better heart pattern because it's fun to do and does not take too much time.
Catje3 kommentarer:

 1. Pytt sann ! Vi er mange som er litt brede over magen og korte i toppen - men vi er pene og fine for det :-))

  Har lagt deg til som leser og gleder meg til å bli mer kjent med deg :-)

  SvarSlett
 2. Flotte vimpler du har laget! Stilig med det trykket med god jul! Hjerter er sannelig ikke alltid det enkleste å få til:-)

  SvarSlett
 3. You picked some gorgeous fabrics for the Christmas garland. It is really really pretty.

  SvarSlett