tirsdag 2. november 2010

Julepyntet blogg

Da har jeg også så smått begynt å julepynte bloggen min. Har endret rosa og lysegrønt til rødt og julegrønt. Passer seg best sånn. Må få endret header-bildet mitt også, men det tar nok sin tid, for bilderedigering er ikke min sterkeste side. Har ikke tålmodighet til sånt. Og så har jeg heller ikke noe arkiv over julebilder som bare skriker etter førstesideoppslag.

Esken med julestempler og annet stæsj til julekort og til-og-fra-lapper har nå kommet fram i lyset.

Det er like morsomt å ta fram esken hvert år, for jeg handler ofte litt på salg sånn utpå nyåret så det ligger som regel alltid noe nytt og spennende der.

Disse båndene ble kjøpt på Norway Designs i fjor.
Og sist men ikke minst har jeg gjort et forsøk til på et hjerte. Litt høy på pæra denne gangen kanskje, og ser ut som en krysning mellom en fengselsfugl og en polkagris, men hjemmelaget julepynt må vel slå kjøpepynt any day :)

-----------------------------
The box with christmas card making goodies has been opened. Always fun to see what's in it, as I often tend to buy stuff on sale after Christmas. I also tried making another heart. A little bit better, but still some room for improvement. But home made beats store bought any day, right? :)
The blog has also been vamped for Christmas, with dark red and green instead of pink and light green. I just have to find a new header picture...

Catje

1 kommentar: