fredag 19. november 2010

Juleverksted

Jeg har en tradisjon med å invitere venninner til juleverksted, og det er like koselig hvert år. Det blir julekort og til-og-fra-lapper for det meste, papir og saks og lim. Da "dekker" jeg det 3,5 m lange spisesbordet vårt og som dere ser, er det jo såvidt det blir plass til å jobbe noe særlig med alt stæsjet mitt som spres utover!
Jeg tjuvstartet litt i går og laget noen til-og-fra-lapper. De går det uhorvelige mengder av, får aldri nok, så det er bare å starte produksjonen tidlig. Det ender uansett med at jeg må produser lapper i takt med at samboeren pakker pakker.

---------------------
Annual tradition, christmas "work shop". Friends come to cut and glue and emboss and create christmas cards and tags. Difficult to find spaces around the table filled with paper and other goodies, but we manage :) It's a very nice start of the Christmas season!

God helg!    Have a good weekend!
Catje

3 kommentarer:

 1. Så koselig! Kjempeskjønne merkelapper du har laget! Helt enig i at de får man aldri nok av!

  Her blir det juleverksted for venninner og barn i helgen. Neste helg blir det juleverksted for bloggere hjemme hos meg, og akkurat det blir bittelitt skummelt, men sikkert veldig kjekt:-)

  Kos dere masse på juleverkstedet - regner med vi får se litt av produksjonen?
  Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 2. For en koselig ide! Merkelappene var utrolig fine!!

  Her er det min bursdagsfeiring som star pa programmet denne helgen, sa juleforberedelser starter ikke for i neste uke ;-)

  ha en fin dag
  klem Mette

  SvarSlett
 3. Så koselig med juleverksted! Jeg hadde håpet på å få til en liten samling selv i år, men jeg får ha det til gode! Kjempe fine tags!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg!

  Cat:-)

  SvarSlett