onsdag 10. november 2010

Babysteps....

Jeg får så mange gode idéer av å lese alle bloggene der ute og setter i gang med liv og lyst. Og mister litt lysten også, den blir noen ganger borte like fort som den kommer. Det kommer ofte av at jeg ikke får til ting og siden jeg er veldig utålmodig orker jeg ikke pusle med ting jeg ikke får til alt for lenge.

Jeg har imidlertid gitt disse stoppede hjertene noen forsøk til og det blir alltid et eller annet galt med hvert enkelt. Det løser jeg til neste gang, og så er det noe annet som går galt :) Jeg er nemlig så utålmodig at jeg ikke er pirkete og nøye nok, og da er det jo ikke så rart.

Jeg er ikke helt fornøyd med selve hjerte-malen, men i julebladet til Allers har jeg funnet noen maler jeg skal prøve meg på. Der var det julestrømpemal også, så hvem vet :)


Jeg har også skjønt, etter å ha studert Prinsesse Elins hjerter litt nøyere, at man kan stryke merkene rett på hjertet (før man syr det sammen da, selvsagt) og ikke på stoff som man deretter syr på hjertet. Da slipper man bånd og slikt som ikke alltid blir like pent hos meg. Så jeg har forbedringspotensialet i orden og jobber videre mot det perfekte hjertet :)

Nå snør det her i Oslo sentrum, så da passer det jo bra med mer julepynt!
---------------------------
I've given these hearts another try, even if I'm too impatient to keep working on things I feel I don't manage too well. But they are so nice and decorative and I'm beginning to get the hang of it now, even if I will probablyl make a new mistake next time. I've found a new heart shape pattern in a weekly magazine as well, so I might try a new pattern. And they had a pattern for a Christmas Stocking too, so maybe I'll move on to that! It's snowing in Oslo today, so it's perfect to get more Christmas stuff done!

Catje

1 kommentar: