onsdag 17. november 2010

Julestrømper

Jeg ble så glad da jeg fant oppskrift på julestrømper i Allers' julemagasin. Selv om vi ikke har noen tradisjon for det i min familie, tenkte jeg det hadde vært koselig med noen til pynt. (Vi har ikke barn, så de skal jo ikke fylles med noe). Bildet var jo veldig lovende!

Men jeg syns mine ble veldig veldig små. Bra det ikke skal noe oppi, for selv om jeg hadde fått en clementin oppi der, hadde jeg ikke fått den ut igjen! Jeg får nemlig ikke hånda nedi. (Mulig jeg har for store hender....) Men bortsett fra størrelsen syns jeg de ble ganske søte.


Og så må jeg bare få vise fram den søte blomsten jeg fikk på lørdag. Jeg hadde sagt til min kjære at jeg ønsket meg svibler, men han rakk ikke kjøpe før noen andre kom ham i forkjøpet :) Gleder meg til de blomstrer!

_______________________
Even though Christmas stockings is not a tradition in my familiy, I've wanted to make some for decorational purposes. I was so happy when I found the pattern in this christmas issue of a magazine. They look very cute, but I think they're a tiny bit too small. So I'll have to enlarge the pattern if I'm gonna make some more. But they do look good on the fireplace!
And I'm so looking forward to the hyacinths in the cute box I got on Saturday from one of our guests.

Catje

2 kommentarer:

  1. The stockings make very pretty Christmas decorations. Definitely big enough for a bit of bling, a little bracelet, ring, necklace even.......

    SvarSlett
  2. Julestrømpene ble superfine da, selv om de er små :) Du får rulle favorittbladet og legge oppi ;)

    SvarSlett