mandag 29. april 2013

Fornøyd som en liten unge!

Nå er jeg kjempefornøyd!

Jeg har fått ny kontorpult! Den har jeg laget helt selv... eller nesten da. Vi brukte en bordplate som ble funnet i en loftsbod som skulle tømmes da vi hadde dugnad der vi bodde før og flotte, nye bordbein fra Ikea. Siden det er en liten "kasse" vi må ta hensyn til, hadde vi tenkt å kjøpe de litt kjedelige justerbare bena i metall, men da jeg så disse, ble jeg helt forelsket! Og de er i tre, så vi har bare kappet av det ene. (Og så kjøpte vi et ekstra sånn i tilfelle de har gått ut av produksjon hvis vi vil bruke bordet et annet sted) 

Bordet har blitt SÅ lekkert, om jeg skal si det selv :) Nesten så jeg gleder meg til ny arbeidsdag i morgen!Veggen bak er malt med magnetmaling først og deretter tavlemaling.
Bankboksen som ble kjøpt på loppemarked, dvs som lå i en skuff i et møbel jeg kjøpte på loppemarked, har fått hedersplass!


----------------------
I'm extremely pleased with my new office desk! Created by an old table top I rescued when it was going to the dumpster during the last spring clean up where we used to live. An old attic storage room was being cleaned out, but I saw this beautiful table top and thought it could come in handy one day. An waddaya know :) With 4 new fancy legs from Ikea and there you go! A brilliant new workstation. And the deposit box  that I found in my last flea market set of drawers is given the best spot!
It's almost as if I'm looking forward to working tomorrow! :)

Catje

1 kommentar:

 1. Så fin pult!
  Gøy å ha noe man har laget selv!
  Flinke deg!
  Ønsker deg en NydeligFlott uke,
  og lykke til i Nib´s utfordring!
  Klem fra Julie

  SvarSlett