mandag 8. april 2013

Billig og enkel oppgradering av slitne bad

Vi har som kjent kjøpt et gammelt hus med stort behov for oppgradering. Badene har vi dessverre ikke råd til å ta med det første, men det er heldigvis ett av dem som er brukandes, med varmekabler og dusjkabinett og en helt ok vask. Speilet og skapet over vasken, derimot, var knust og hang litt på halv tolv. Ikke så lett å se på proffe megler-bilder, selvsagt.
 Dusjkabinettet er flyttet til motsatt hjørne diagonalt for der det sto og vi har åpnet ny dør inn til gammelt kjøkken som nå blir kontor. Dette for å kunne stenge igjen døra inn til det som ble det nye kjøkkenet. Hadde ikke veldig lyst på do vegg i vegg med kjøkkenet. Men dette er en digresjon!

For å få det litt koseligere på badet nede, rev vi ned skapet som var knust og satte opp nye lamper (som vi skal gjenbruke når vi en gang skal pusse opp dette badet) og hang opp et gammelt speil vi hadde fra før. Enkelt og billig og veldig mye bedre. Absolutt til å leve med mens vi venter...

Badet oppe var enda verre! Der så plastikk"marmor"vasken til å gå i oppløsning rundt sluket, og den var virkelig guffen. Vi fant en ny vask med underskap for den nette sum av 299 kroner på SmartClub, absolutt verdt det slik at vi har en do og en vask rett ved soverommet oppe som kan brukes. Men dagens tips var altså å bytte ut kjipe speil med noe man har liggende eller noe man finner på loppis. Det øverste speilet hadde vi fra gammelt av, det nederste er et loppisfunn som bare har stått i kjelleren i påvente av bruk. Og Vips! så har vi fått bruk for det :)

_____________________________
We have as some of you may know bought an old house that needs a lot of help. We cannot afford to tackle the bathrooms right now, so we do what we can do give them a little upgrade without a lot of cost. My cheap trick of the day is to replace dated (and in our case also broken) bathroom mirrors with "normal" mirrors, not necessarily a "bathroom mirror". They are much nicer and gives a certain warmth to the room and not the sterile cold feeling you can get from tile/glass/porcelaine etc. We did however also find a brand new sink with cabinet for almost nothing, so we changed the "marble" one almost falling into pieces. Good deal that will help us cope with this bathroom for a year or two until we can afford the real upgrade.

Catje

3 kommentarer:

 1. Kjekt med små og billige løsninger så lenge da!!
  Ønsker deg en NydeligFlott uke!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 2. Flink med smarte, rimelige losninger, du. Det er klart det gar endel kroner ut nar man pusser opp som dere gjor! Takk for at vi far se. Det er veldig artig a 'ta del' i utviklingen!

  SvarSlett
 3. Det er ikke mere som skal til for å fresche opp et gammelt interiør! Fine lamper! Ønsker deg en fin torsdag:)

  SvarSlett