torsdag 16. mai 2013

Ett steg videre

Alle som har bygget hus eller gått i gang med store oppussingsprosjekter, vet at ting tar tid. I alle fall den siste "finishen". Vi syns vi har vært flinke,og vi forsøker å gjøre litt hver... uke om ikke annet.
Det var en del småting på kjøkkenet, som ventilatorhetta, eller den manglende ventilatorhetta, som har stått som et åpent sår på kjøkkenet siden vi flyttet inn. 

NÅ er det endelig fikset! Det krevde litt mekking, for den opprinnelige ventilatorhetta fra Neptune var 190 cm bred. Nå er den bare 80 cm bred! Ikke helt perfekt, men bra nok for oss. Syns ikke på avstand at den er forkortet i alle fall! På ventilatorhetta henger et flott fat som ble kjøpt i Marokko for noen år siden.


 Fliser er også satt opp og fuget og jeg er veldig fornøyde med de enkle "metro-flisene". Billige var de også!


Vi har også fått satt opp hyller til kokebøkene våre, vi har nemlig en god del. Det er greit for alt sånt som er på plass. Da blir det bedre plass i garasjen også!

____________________
A project like refurbishing a whole house takes time, but we're pretty good at doing a little bit if not every day, so at least every week. The kitchen extraction fan surround was one thing that finally came together. It had to be altered, since it was originally  190 cm wide and now it's only 80 cm wide. We did not want or had the space for a huge Aga-like range which the original surround is made for. 
We've also put up tiles, "subway tiles" or "metro tiles". I really like them. They were cheap too!
And the bookshelfes for our vast collection of cookery books! Great to have them all at hand!

Still bits and pieces left, of course, but we "just" started :) I think we have accomplished a lot in just 3 months!

Catje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar