onsdag 24. april 2013

Kjøkken

Det har ikke blitt så mye blogging som jeg trodde av oppussingen, fordi ingen ting er HELT ferdig ennå. Det mangler jo alltid småtteri og da blir det liksom så vanskelig... men jeg kliner til med litt bilder av kjøkkenet likevel, selv om det (selvsagt) mangler litt lister der. Men det skal sies, vi har vært flinke med mange lister, og selv om de har vært ferdig malt, har de blitt sparklet og malt to strøk til for å bli hvite og ikke eggehvite! Så jeg syns vi har vært ganske flinke likevel!

Men nok om det! Kjøkkenbilder!

Kjøkkenet er fra Neptune og vi er veldig fornøyd. Jeg har jo siklet på Kvänum og Lidhults kjøkken siden jeg var tenåring og forskjellen fra dem til Neptune, er at Neptune er modulbasert og ikke laget på mål. Det er med andre ord litt billigere fordi de kommer i standardmål. Men de har mange ulike moduler så det bør ikke være vanskelig å få noe som passer.

På hver side av komfyren og i enden av oppvaskbenken har vi smale moduler. Til høyre for vasken er det en uttrekkbar håndklestang til håndklær og kluter og annet. Krana er fra Ikea, vasken er fra Villeroy & Boch, kjøpt via Neptune.

På hver side av komfyren er det moduler med skjærefjøl øverst og brett nederst.

Vi hadde opprinnelig planer om å lage kjøkkenbenken like mørk som gulvet, men da jeg begynte å slipe dem, så jeg at den hvitaktige fargen som kom fram matchet hyllene i skapene, så da gikk vi for hvitvoksing i steden. Vi angrer ikke!
_________________________
A few pictures from the kitchen. I thought I would blog much more from the renovation, but it's difficult since we never seem to finish anything... and just posting pictures of a lot of "half done" is not that much fun. But I do feel like showing off what we have achieved so far, though!

Kitchen from Neptune, english based, prefab modules and not bespoke which makes it so much cheaper. Well.. still not cheap, but compared to the kitchens I've been dreaming about since I was a teenager, it's pretty good. I'm extremely happy with the look and feel of it! Solid wood, hand painted, velvet lined cutlery drawers, dovetail joints on the drawers etc. Solid! The modules on each side of the stove contains chopping boards and trays. Next to the sink there's another small module, a pull out towel rack. We are very happy with it.

Catje

2 kommentarer: