onsdag 20. juni 2012

Duften av gode sommerminner!

Jeg har brukt Savon de Marseille som håndsåpe på badet i en stund. Først Oliven/Lavendel og så Rose, når jeg ikke klarte å få tak i Lavendel-duften igjen. De lukter begge godt, men ikke for sterkt for mannen i huset.
Jeg var atter på jakt etter lavendel, for det lukter jo så godt, men kom over en som på flasken het Mediterranee, men som mannen (eller damen) i butikken av helt åpenbare årsaker bare kalte "Sommer"!

For folk som har feriert på Rivieraen eller har gode minner fra syden-somre, så må dere bare kjøpe denne! Den lukter så utrolig godt sommer og minner meg om steinstrand og sol og sommer og croissanter og alt fransk. Jeg går rundt og lukter på hendene mine hele dagen, så deilig dufter det :)
Bilder lånt fra hjemmesiden til Compagnie de Provence

__________________________________________
It's called Mediterranee on the bottle, but the store where I bought it, just labelled it "Summer". And it does smell like summer! On the Côte d'Azur! I'm walking around smelling my hands when I'm at home, it smells so delightful! For that little extra summer feeling, I recommend Savon de Marseille Mediterranee!

Catje

1 kommentar: