fredag 1. juni 2012

Diverse loppisgreier

Vi har vært veldig dårlige på loppisfronten i år, men på vei ut fra et loppemarked kom vi over et garasjesalg. Det var i et gammelt fint hus, og "plakatholderen" var et fint, gammelt skjermbrett, så jeg skjønte at her var det noen som hadde sansen. Dessverre visste de utmerket godt hva ting var verdt også, men det ble da med litt småtteri hjem.
 Den ene av disse var ødelagt, men det la jeg først merke til da jeg kom hjem. Det var jo litt i seneste laget. Men de er utrolig kule. Må bare finne ut hva jeg skal gjøre med dem.

Stolen og lysestakene ble funnet på et "gatemarked". Stolen skal pusses opp, males og trekkes om. Lysestakene må først frigjøres for gammel stearin, så får vi se. Hvit spraylakk kanskje?

Denne hylla var jeg veldig glad jeg fant. Kroker og opphengsstang og alt mulig. Skal vel bare vaskes litt, kanskje. Muligens et malingsstrøk også. I tillegg ble det en messinglysestake og noen rammer som jeg har fisket ut av containere som er årets loppefangst. I tillegg til smijernslampene som havnet på hytta, da.
____________________________
Not too many fleamarkets this season, but a few tiny bits. The chair will be painted and reupholstered in other than red skai, and the wooden candle sticks will most likely get a coat of white spray paint. The shelf is  very cute. Only in need of a good clean-up  I think. And the hard part is finding a spot for it!

Catje

2 kommentarer:

  1. Litt av noen 'skatter'. Halve moroa er jo a gjore det fint etterpa!

    Ha en fin fin produktiv helg!

    SvarSlett
  2. Dette var jo mye fint. En sånn hylle har jeg på kjøkkenet (ikke like gammel og fin, riktignok), og den er jeg så glad i. Jeg har pyntehåndkle på den, og det pynter opp så fint, og så har jeg forskjellige ting hengende på krokene bak, og karafler og kanner på hyllen over. Veldig praktisk.

    SvarSlett