onsdag 30. juni 2010

Ikke et bad, men et vaskerom...

Det er jo sånn det er på hytter. Vi har et vaskerom og ikke et bad. Vi har rennende kaldt vann og ikke strøm, bare solstrøm, så de helt store luksusfasiliteter er det ikke snakk om. Vi hadde en dusj der også, men den har vi tatt ned. Vi har laget en utedusj i steden som er mye trivligere :)

Men vaskerommet har blitt veldig fint i forhold til det det var! Her har vi allerede fjernet vasken som var til høyre. OG utslagsvasken (!) som var til venstre. Man kan jo lure på hvorfor de trengte begge deler...

Men nok en gang har jeg fått malt alt. Og er strålende fornøyd. Her var det så mye galt at rommet har blitt helt nytt, både med gulv, vegger og tak.
Vaskevanns-stellet er kjøpt på loppemarked, det samme er skapet og det meste av emaljen. Noe av det finner vi også på bruktmarked i Sverige. Har en masse kjøkkenredskaper som det sikkert kommer et innlegg om senere. Speilet er et gammelt ett jeg hadde hjemmefra som har fått sitt n'te strøk med maling.
Vi har laget hull i vaskevannsfatet og lagt inn utløp slik at den funker som en vanlig vask.
Skiltet er fra min favorittbutikk i Bordeaux og har vært utgangspunktet for fargevalget på rommet.
Som dere sikkert legger merke til, ble det en liten badematte fra Kid også etter at jeg leste bloggen til Emmeline.

_______________________
This is the "washing room" at the cabin. It did have a lot of improvement potential. We don't call it a bathroom since there's no bath or toilet or anything. Just running cold water. We've made a hole in the enamel basin so it works just like a regular sink. The wash stand is from a flea market, as well as the little cupboard. There used to be a shower in there as well (works on solar power) but we threw it out and have made an outdoor shower instead. Much more refreshing!

Ha en fin dag!
Catje

1 kommentar:

  1. Thats a rather lovely washroom. I really like your idea of using the enamel bowl as a sink, and the wash stand is so pretty!

    SvarSlett