mandag 28. juni 2010

Sofakroken på hytta - Ekstrem forvandling

Min samboer arvet denne hytta etter faren sin, som startet byggingen av den midt på 60-tallet. Interiøret har som på veldig mange hytter, blitt til underveis av ting og tang man har hjemme eller skaffer seg på ulikt vis. Det ble satt inn nytt kjøkken "før min tid", men ellers har jeg hatt en finger med i spillet på det meste. Hele hytta har blitt malt hvit innvendig, noe som var høyst påkrevet. Det ser litt bedre ut nå.

Det er det gamle åklet over sofaen som har diktert fargene i hytta. Jeg insisterer på at den lyseste rødfargen faktisk er rosa, selv om jeg ikke får helt gehør for det. Den gamle IKEA-sofaen var i alle fall rosa, ikke sant?

Sofaene er skiftet ut med en gammel seng og et bord som er funnet på en låve som pappa eier. Putene med monogram er funnet på bruktmarked i Sverige og har svigermors initialer, så de måtte vi jo bare kjøpe.

Jeg syns bordet er helt utrolig fantastisk flott, samboer (og alle andre) er ikke helt overbevist. Det er riktignok et par gode sagemarker i det, men spiller det noen rolle da? Den avskallede grønnfargen er jo bare helt topp!


_______________
One before and a couple of after-pictures from the lodge/cottage/summer house (whatever term is the most appropriate) that my boyfriend inherited from his father. Started in the 60s and put together over time with what was on hand. I've put my mark on it by insisting that we paint the whole thing white. And if I may say so, a very good decision.
The old Ikea sofa and table has been replaced with an old bed and an old table from a barn. I just love the peeling paint on the table! Too bad I'm the only one...

Catje

1 kommentar: