mandag 14. juni 2010

Blomsterbed og marked

Vi tilbragte helga, fra torsdag kveld til søndag morgen på hytta. Min kjære har revet hele utedoen for vi skal bygge nytt dobygg. Jeg anla et nytt blomsterbed. Utrolig slitsomt å grave vekk torv og bære store sekker med jord, men det blir forhåpentlig fint når alle staudene blomstrer! Det er jo ikke akkurat en hage vi har der, men litt blomster må man jo ha!
Vi sto opp kl 7 søndag morgen og kastet oss i bilen for å rekke hjem til markedet. Det var dårlig vær og vi fryktet det verste og var enige om å droppe hele greia dersom det regnet. Men det sluttet i alle fall å regne, uten at man kan si det lettet akkurat.


Vi fikk ikke solgt noen av møblene våre, selv om mange syntes både stolene og puffen var fine, men alle klager på dårlig plass. Det er kanskje ikke markedet for møbler på et sted der alle bor i leiligheter...
Men vi fikk solgt litt småting og jeg fikk solgt 14 kort! Veldig fornøyd med det.
Disse putene gikk heller ikke, men det er de første jeg har laget. Kanskje med litt mer øvelse blir de fine nok til at folk vil kjøpe?Markedet ga uansett mersmak, så kanskje vi finner et nytt et vi kan være med på?

Ønsker alle en god uke!
___________________________
We spent Thursday to Sunday morning at our cabin. I made a new flowerbed with perennials. As you can see, not much of a "garden" but I so want a few flowers along with all the vegetables we have.
Went home Sunday morning to prepare for the market. Not much sold, none of the furniture or the pillows, but we sold a few tidbits AND I sold 14 home made cards! I'm very excited about that and I'm hoping to find another market where we can try again!

Have a good week!

Catje

2 kommentarer:

 1. Så spennende :) Jeg hadde definitivt kjøpt den øverste puta der- superfin!!!! Flinkesen:)

  Takk for overlevelses tips ang. VM- men jeg tror det er like greit at bare en av oss er ihuga fotball fan.. så slipper barna gå på lut og vann de neste ukene ;) thihi..

  Ha en vakker dag søte du:) klemmer

  SvarSlett
 2. Hei du. Blomsterbeddet ditt blir nok veldig koselig å se på utover sommeren;)
  Og så til hussalg og nytt hus... vi skal leie imellomtiden til huset vi bygger er ferdig:)

  Ha en strålende dag:)

  Sissel;)

  SvarSlett