fredag 21. mai 2010

Hobby-inspirasjon lett tilgjengelig


Jeg har hatt en stor samling ulike blader som jeg har tatt vare på fordi det var noen lure greier der. Av plasshensyn kan man jo ikke ta vare på alt, så jeg gikk gjennom blader jeg ikke egentlig hadde behov for å ta vare på. Så klippet jeg ut de tingene jeg likte og har laget skrivebord-underlag av dem.

Jeg la alle utklippene utover en stor papp-plate og limte på kontaktpapir. Siden jeg ikke hadde limt på alle delen, flytter de ofte litt på seg mens man tar på kontaktpapiret, så det kan lønne seg å lime fast i alle fall små biter før man legger siste hånd på verket. Jeg var ikke så veldig nøye, og man kan jo helt sikkert gjøre veldig mye mer ut av det, med bilder og billetter og utklipp av andre slag. Ei ødelagt billedbok kan kanskje bli et fint skrivebordsunderlag på barnerommet? Raskt å lage og raskt å skifte ut når man blir lei. Jeg har brukt blankt kontaktpapir og det er det lett å vaske av hvis man søler også.

Ønsker alle en god pinse-helg!
Catje

1 kommentar:

  1. Hei hei
    Det der var jo en helt fantastisk løsning. Jeg har alt for mange og klarer ikke stoppe å kjøpe blader. Hadde nettopp en skikkelig opprenskning og da var jeg flink. Alle Bonytt ble kastet og alle Elle interiør som ikke hadde noen fine reportasjer i.
    Resten ble igjen her i huset og nekter å kaste dem. Senest i går ble et nytt et kjøpt. interiørmagasinet. Nydelig sommerutgave med flotte bilder....sukk....

    Ønsker deg en nydelig dag. Klem fra Elin:)

    SvarSlett