onsdag 5. mai 2010

Bursdagsgave ...og det spirer fortsatt!!

Vi har ganske nettopp flyttet inn i ny leilighet og samboeren og jeg har også bursdag sånn omtrent samtidig. I den anledning har vi vært så heldige å få en Oslo Wood-lampe av gode venner. Jeg har sett på den lenge og syntes den har vært kul og nå når den er på plass i stua, er den bare enda kulere!


I tillegg må jeg jo legge ut et par bilder til av "kjøkkenhagen" vår som vokser som ugress. Vi får ikke plantet ut på hytta før himmelsprett-helga, men håper de ikke vokser ut av de litt større pottene de har fått innen det.
Problemet etterhvert blir jo at hver av disse squash- og gresskar-plantene skal ha ca en kvadratmeter hver. Og da blir det litt lite med 3 pallekarmer. Men vi får se om vi ikke må opparbeide litt mer "hage".

 

We were so lucky to get this beautiful lamp called "Oslo Wood" from our friends as a housewarming/birthday present. It's even better looking in our living room than it was in the shop!

And our "garden" of squash, pumpkins and maize/corn is growing fast. We'll not be able to plant them out unntil May 13, and I hope they won't grow out of these pots before then.

Ha en god dag!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg.

  Moro med blomster. Fin blogg du har. ;o)

  Takk for at du var med på give awayen min,bedre lykke neste gang. ;o)

  Ha en fin dag.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett
 2. ja her veks det og gror :) vert herleg med alt slikt godt i sommar :) Veldig kul lampe!!

  Britt :)

  SvarSlett
 3. Så koselig at det spirer og gror hos deg! :)

  Lykke til i give awayen min, koselig at du vil delta!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei!

  Takk for hyggelig melding, og gratulerer med ny flott lampe:-)


  Ha en fin uke!

  SvarSlett