onsdag 31. oktober 2012

Og da var juleforberedelsene i gang....

Vi klager på at butikkene begynner tidlig (jeg syns i alle fall at julemarsipan og julepynt ikke hører hjemme i butikkene verken i september eller i oktober), men det hindrer meg ikke i å begynne så smått på hjemmebane. Det er en forskjell, er det ikke? :)

Jeg har hatt koselig scrappe-dag med venninner og fortsatt litt på egenhånd hjemme og har fått laget noen julekort.
Og så har jeg sydd noen hjerter. Det vrengte, det som liksom skulle være det peneste, ble absolutt det kjipeste. Ser jo kjempeteit ut! Så de to andre ble "enkle" på vranga :)
Det ene har vanlig maskin rettsøm, det andre har håndsydde "blanket stitches". Aner ikke hva det heter på norsk. Heter det tungesting? Eller er det noe annet?
 Uanstt, har fått dilla på disse stingene og snart kommer en kjempekul pute, om jeg skal si det selv!
Materialet er en gammel bukse kjøpt på loppis forresten! Og rester av julestoffer.
__________________________
And the Christmas preparations have started! I think the shops start way too early in October or some even in September, but that does not stop me from starting at home! Made som cards with friends last weekend and I have also made some stuffed hearts. The one that was supposed to be nice looking, sewn on the bad side and turned over etc looks ridiculous, so the others are made the easy way. I'm addicted to blanket stitches for some reason and I'm almost finished with a rather wonderful cushion, if I should say so myself! Stay tuned :)

Catje

1 kommentar:

  1. Enig i at det er for tidlig a se pynt i butikkene, men jeg har ogsa begynt med endel sesongbetonte aktiviteter... som a strikke julekuler for na har Arne og Carlos bok kommet pa engelsk her borte!

    SvarSlett