mandag 5. november 2012

Festbord

Hver høst inviterer vi til rakfisklag med gode venner. Jeg er fra Hamar og ser det som en stor oppgave å innvie uinvidde Oslo-folk i rakfiskens gleder :)

Da passet det jo veldig bra at vi hadde vært på lefse-og flatbrødbakekurs tidligere i høst. Tilbehøret falt absolutt i smak!

Bordet var dekket i grått og beige. Service kjøpt på brukthandel i Sverige for en del år siden. Det heter Båstad og er fra Rörstrand.
Duken og lysfatene er også fra Sverige, kjøpt i Stockholm sist jeg var der, på en kul butikk som heter Village. Der har de mye fint. Absolutt en butikk å anbefale for de som er i Sverige.




Duken ble i tillegg pyntet med litt lerkekvister og dragéer kjøpt hos "Sjokoladebiten" her på Majorstua. Der har de mørk sjokolade "pakket inn" i alle mulige forskjellige farger. Perfekt som bordekorasjon som plutselig går over til å være dessert! Jeg valgte mørkegrå, svarte og hvite og beige drageer og de er kjempenydelige!
Til jul blir det vel litt rødt og grønt og kanskje sølv?
________________________________
Table set for our yearly dinner with some "poisonous" fish. Trout left to "rot" in a salt and water for 3-4 months. Smells awful but tastes wonderful :)
Old table cloth, vintage plates bought in Sweden and the runner and candle tray is also from Sweden. In addition I used som choclolate dragées as decor which turned dessert at the end of the evening :)

Catje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar