onsdag 23. november 2011

2011 - Året for fullførte prosjekter

Året er ikke over ennå, men allerede nå kan jeg si at dette året har jeg fått fullført flere halvferdige prosjekter som har ligget leeeenge i skuffer og skap.


Noe må jeg vente med å "avsløre" til over jul, men denne juleløperen er jeg veldig fornøyd med at jeg endelig er ferdig med. Som Barbro i Barbros lille atelier, har også jeg innsett at repetisjon kan være kjedelig, så jeg kommer nok aldri mer til å gå på et prosjekt med ett motiv som skal broderes 6 ganger!


Men nå er det endelig gjort og jeg gleder meg veldig til å dekke julebord med løperen. Jeg må bare finne ut av hva slags duk jeg skal ha under. Aidaen er ubleket så det passer ikke med hvitt, så det må bli enten grønt eller rødt.
________________________
2011 might be the year of fulfilling projects. I have several things I've managed to finish this year. This embroidered Christmas runner is one of the projects I've had lying around for almost 10 years! About time I got it finished! I can't wait to deck the halls with ... something :)

Catje

2 kommentarer:

  1. Kan tenke meg det var litt kjedelig nar du begynte pa den 6..., men sa flott den ble! Det kommer til a bli fint a ha pa bordet - i mange ar fremover! Det er jo det som er jul - tradisjoner og kjente ritualer. Na har du laget en ny en.

    ha en fin fin uke!

    SvarSlett
  2. Muligens er det veldig kjedelig med repetisjon, men det blev ju väldigt bra tillslut! :-)

    Hoppas du har haft en fin onsdag!

    SvarSlett