fredag 11. november 2011

Sofaen er ferdig!!!!!

Endelig er vi kvitt den rød/oransje, falmede sofaen. Den er veldig god å sitte i og vi liker formen veldig godt, men stoffet holdt ikke mange årene før det begynte å bli stygt.

Vi har lekt med tanken på omtrekking en stund og hadde planlagt et linstoff vi hadde funnet hos en møbeltapetserer i nabolaget, men så kom vi over salg på Finn.no og kjøpte dette stoffet til 50 kr meteren. Billigere går det ikke an å gjøre det! Og når samboeren er så flink at han fikser alt på egenhånd, ja da er det jo ingen sak!
Stoffet er nøytralt, kanskje litt mørkere enn vi hadde sett for oss, men det går både i brunt og grått slik at det passer til absolutt alt.

Hekletøyet mitt kommer også til sin rett snart! Det skal bli et pledd og består av to rosa-farger og brunt og grått! Sett slik flaks! Nå skal jeg finne stoff til å sy advents-puter. Lilla var vel noe av det som passet minst til den røde sofaen.

Og så må vi bare gjøre noe med baksiden av bokhylla. Beis eller tapet er de to beste forslagene så langt!
_______________________
Finally a "new" sofa! The sunbleached red-turning-orange is finally gone! My man has been very clever doing all this himself! We were very lucky to find fabric on sale for next to nothing, so we really have a new sofa that now goes with everything. Even my crochet blanket in brown and grey and pink! Can't wait to get purple pillows for advent! And then we have to do something about the back of the bookshelf. Wood stain or wall paper are the 2 best ideas so far!

God helg!
Catje

4 kommentarer:

 1. Det ble et helt annet inntrykk. Stilig. Likte ogsa godt det hekleteppet ditt som en slags variant av oldemorsruteteppe. ha en fin fin fredag!

  SvarSlett
 2. Så bra det blev! En helt ny soffa har ni ju fått. Och ditt hekleteppe - så fint! Nu vill jag ju genast begynne på ett nytt... :-)

  Ha en riktigt fin helg!

  SvarSlett
 3. Du er heldig som har slike hendige hender i huset. Flott resultat!
  Ynskjer deg ei god helg!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Great transformation, its looking good! Well don to that man of yours.

  SvarSlett