fredag 4. november 2011

Mer til markedet

Jo mer jeg lager, jo flere ideer får jeg om andre og nye ting å lage. Jeg stiller jo med kort og kork-/opphengstavler til markedet. Og vimpler. Og her har vi jammen et par julestrømper også.


Ser de trenger en runde med strykejernet, men det fikser vi. Har klippet stoff til et par strømper til, så da blir det i alle fall 4 stk med på turen til Hamar om drøye 2 uker.

Og som om ikke kortlaging og sying var nok, har jeg prøvd meg på såpelaging også!
Jeg hadde jo så mye fin lavendel som jeg måtte få brukt!

Det blir altså litt av veldig mye på dette julemarkedet. Lurer på om jeg må skaffe meg et ekstra bord for å få plass til alt jeg skal ha med meg!

God helg!
___________________________
I've made quite a few cards and tags and stuff for the Christmas fair, and the more I make the more ideas I get. I have cards, I have bulletin boards and some pennants. And now I have some stockings as well. And as if that was not enough, I've tried to make soaps. I've purchased everything, only thing I did was add my own lavender from the cabin this summer! And it was fun decorating the wrapped soaps. I think I will have to book another table at this fair with all the stuff I'm bringing!

Have a good weekend!

Catje


3 kommentarer:

  1. De strompene var veldig koselige og 'julete' farger. De far nok 'ben' a ga pa :-) hehehe... kunne ikke dy meg...

    SvarSlett
  2. Så mye fint du har laget! Flotte julestrømper!!

    SvarSlett
  3. Hei! Ser du har produksjonen oppe for fullt om dagen, mye flott du har laget! Det nærmer seg fort nå, gleder meg til å se standen din! Jeg er også der om at jo mer jeg lager, desto mer har jeg lyst til å lage også... Men tiden går så alt for fort så rekker ikke alt dessverre... Vi ses! Ann Kristin

    SvarSlett