onsdag 8. juni 2011

Heldiggrisen meg!

Jeg er litt treg av meg, men nå skal jeg endelig få blogget det jeg har vunnet på to give away's here ute. Jeg er kjempefornøyd!

Først var jeg så heldig å vinne et fritt valgt trykk hos Fro med den nydelige bloggen "Idyll på landet".
Jeg valgte meg et alfabet-trykk, og siden jeg ikke klarte å velge om det var niesen eller nevøen min som skulle få, måtte jeg kjøpe ett også. De er nå ferdig rammet inn og står klare til å overleveres. De får bli min brors bursdagsgave :) Det er jo sånn det går når man får barn, da er det de som får alle gavene. (Nok et godt argment for ikke å ha barn :) )

Jeg var også så heldig å vinne et Ramsign-skilt hos søte Mali-Mo. Det har ikke kommet opp på døra ennå, ganske enkelt fordi vi skal ha ny dør hvert øyeblikk.
Gleder meg til å få det opp! Det kommer også til å passe helt perfekt på drømmehuset vårt (eller mitt var det visst...) hvis vi noen gang kommer så langt!
___________________
I have been so luck as to win in a couple of give aways here in bloglandia. First I one a print from Fro and as I could not give to just niece or nephew, I bought one extra. They are now framed and ready to give away again. My brothers birthday present, maybe? Now that he's got kids, they get all the fun, don't they :)
I also was lucky enough to win a door sign from Ramsign. Beautiful old-fashioned enamel signes. Looking forward to putting it up on our door. We're getting a new one shortly, that's why it's not up yet.

Ønsker alle en riktig fin dag!
Catje

2 kommentarer:

  1. Grattis med superfine premier!
    Kunne tenkt meg de selv:-)
    Har jo i lang tid prøvd å vinne meg et emaljeskilt, men må nok bite i det sure eplet og gå til innkjøp av et, har visst liten vinnerlykke:-)

    SvarSlett
  2. Sa heldig du har vaert! Bade gave til deg og til andre. To fluer i en smekk! Skiltet var kjempefint. Jeg er nok som Barbro - ma kjope selv for jeg vinner ikke..!

    SvarSlett