torsdag 30. juni 2011

Arvegods del 2

Leiligheten er nå full av alt mulig rart i tillegg til at vi har en tilhenger full av møbler som skal lagres på en låve hos mine foreldre. Noe av det som var lettest å plassere, var en haug med gamle, flotte bøker.
De passet fint i den gamle bokhylla vi kjøpte på loppis for noen år siden for en hundrelapp.

Det at det fulgte med en annen bokhylle, gjorde at vi kunne sette de peneste bøkene i "finhylla" og de andre litt mer skjult.

Ett av møblene som skal på låven, er dette flotte, gamle kjøkkenskapet. Samboeren var ikke veldig lysten på å ta den med, men jeg klarte å overtale han. Jeg ser for meg min fars reaksjon, han kommer ikke til å være nevneverdig imponert over min samlemani! Men tenk så flott denne blir når den er pusset og malt og satt inn på et gammelt kjøkken!
_____________________________
Quite a few old books did also come home with us. They fit perfectly in the old bookshelf we found at a fleamarket a few years ago for next to nothing. In order to fit all the other books we have, the old books luckily came with a bookshelf as well.
And not to mention this beautiful old kitchen cabinet! My boyfriend accepted it very reluctantly, and I guess my father will be even less impressed with my hoarding skills! But imagine how beautiful this will be when I have finished with it, and placed it in my beautiful new country kitchen (a few years from now!)2 kommentarer:

  1. Herlig med gamle bøker,
    og det kjøkkenskapet var flott.
    Ha en fin dag videre. :)

    SvarSlett
  2. Syns skapet var skikkelig lekkert, jeg hadde nok også spart på det :0)

    SvarSlett