mandag 4. juli 2011

Arvegods del 3

Nå er låven på Hamar litt fullere enn den var og leiligheten begynner å komme i orden. Det mangler noen bilder, men de skal renses og få nye rammer før de kommer opp. I tillegg må vi selvsagt virkelig vri hodene våre for å finne ut av hvor de skal henge. Det er nemlig begrenset med veggplass hos oss.

Her er mer av hva vi har vært så  heldige å få.
Dette nydelige speilet henger nå over kaminen i stua. Det er fantastisk flott og ganske spesielt. Alt "gullfarget" er ikke treverk, men et eller annet metall. Ganske mykt og lett. Utrolig dekorativt der det henger.
Klokka, skapet og bildene og pipene har også kommet fra svigermor. Klokka tikker fint, men slår ganske høyt. Heldigvis er det mulig å ha klokka i drift uten at den slår, men det er jo litt sjarmerende også. Vi får se om den holder oss våken om natta :)
__________________________
More great stuff from my mother-in-law. The mirror is beautiful. It's not a wooden mirror, but made up of some light, soft metal. The clock and the cupboard and the pictures is also part of our lot. And the pipes :) With my boyfriends great grandfathers name on them. I'm grateful that we have room for some of these things, even if part of the furnitures have been stored in my fathers barn just in case we'll have a larger place to live some time.
Catje

3 kommentarer:

 1. Sa fint du blander gammelt og nytt. Arvegods har jo alltid en spesiell plass i hjertet. God tur pa hytta!

  SvarSlett
 2. Nydelege saker. Det er veldig kjekt å få slike skattar frå farne tider!

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei pa deg igjen!
  Ville bare svare deg pa sporsmalet ditt om blogging fra Iphone:

  Ja, jeg ble tipset av Fru Tunheim om en app som heter BlogPress. Har ikke brukt den sa mye, men den funker helt ok. Kanskje noe a bruke til sommerferien om man ikke har en pc med seg?

  SvarSlett