fredag 8. april 2011

Makramé!

Jeg hører ikke til trendetterne, de som kaster seg over alle nye trender med en gang og som alle andre følger etter. Jeg er nok heller de som sitter på gjerdet i en god stund og tenker meg litt om før jeg bestemmer meg. Sånn også i går. Jeg har jo sett alt dette makramé-greiene og tenkt at "been there, done that". Husker mammas hengende potteskjulere. De forduftet sånn midt på nittitallet en gang. Litt i seneste laget.

Etter å ha sett Cissemosses flotte armbånd i går, der hun så velvillig delte kobling til en bruksanvisning, tenkte jeg at nå skal jeg jammen forsøke! Har selvsagt en stor eske med perler, for jeg kastet meg jo på den trenden, men litt begrenset med tråd. Men det ble da to armbånd ut av det. Fargerike og vårlige, ikke så stilige som Cissemosses. Men det går det an å gjøre noe med. Antar de har tråder på Perlehuset. Kanskje jeg skal ta meg en sykkeltur i lunsjen?
______________________
I'm not a trendsetter or a person who jumps on to everything new. I'm more of a "wait and see" person, to let things grow on me before I like it. Same with macramé. It's been hot for a couple of years now (not counting the 70's) but I did not try it until yesterday, after seeing Cissemosse's bracelets yesterday, where she so kindly linked to a "how to", I decided to try it out. Did not have the same "ingredients" to make a stylish, exclusive bracelet like hers, but made do with what I had. And I liked it! Fun and fast project. I'll be on the hunt for more thread/fiber. Maybe even at lunch time! It's beautiful out, so I should take my bike out for a short spin!

Have a great weekend!
Catje

5 kommentarer:

 1. Flotte armbånd! Jeg kastet meg også på trenden, og kjøpte perler og tråd i lange baner. Det ble vel laget ett eller to armbånd...;P

  For en kuuul stol under her! Syns den var tøff som den er jeg, men hadde vært veldig spennende å se hvordan den ser ut under stoffet;) Riv i vei;)

  SvarSlett
 2. Hmmmm.... na fikk jeg veldig lyst a dra frem perleboksen min ogsa! Virkelig morsomt!

  ha en fin fin dag - fredag, vettu!

  klem mette

  SvarSlett
 3. De ble jo kjempefine! Tråden jeg bruker er nylontråd, den har de blant annet på perlehuset ja! (Sammen med aaaaalt for mange fristende lektre perler!)

  SvarSlett
 4. Så fina!
  Härligt med glada färger nu till våren.

  Hoppas du får en riktigt fin helg!

  SvarSlett
 5. Flotte armbånd!
  Overraskelse til deg inne hos meg. Send meg en mail, med adressen din: pogf@online.no

  Klem

  SvarSlett