mandag 24. januar 2011

Sølv på gjesterommet

Da vi kjøpte leiligheten, var det tapet på 3 rom. To av tapetene fallt ikke helt i smak, men tapeten på gjesterommet/hobbyrommet syns vi var fin nok til å beholde. For å matche tapeten fant vi en sølvskimrende maling som vi forsøkte å male hele rommet med.
Det ble ikke utstrakt vellykket, så vi endte opp med kun 1 vegg med sølvskimmer. Men det gamle skapet kjøpt på Finn.no for lenge siden, fikk et strøk med sølv som jeg syns gjør seg. Det fikk først ett strøk av veggfargen og så sølv oppå. Det hadde allerede hønsenetting i dørene, men stoffet ble skiftet ut.
Det fant jeg på salg hos Laura Ashely og er faktisk brukt med vranga ut. Det var den fargen som passet tapeten perfekt. På Town House hadde de fine "sølv-lamper" også. Så stilen kunne bli gjennomført.
Man kan kanskje i ettertid lure på hvor lurt det var med en lampeskjerm i metall, som jo er ganske lystett og som ikke sprer så mye lys utover i rommet. På et arbeidsrom er jo ikke det helt ideelt, kanskje...
Men det er utrolig gjennomført, da! Hadde rommet bare vært ryddig og kunne vises fram også, innimellom, så hadde dette vært det mest gjennomførte rommet i hele leiligheten! :)
----------------------------------------
The only wallpapered wall we left untouched when we bought the flat, is in the guest / hobby room. We tried painting the walls in a silver paint, but that was not hugely successfull. Only one wall is left silver, one is green and the last one is sort of sandy color. The cupboard however, looked quite good in silver. The fabric in the doors and for the cushions is a little piece of leftover fabric found on sale, and it's actually the reverse that I've used. It mached everything perfectly. As did the "silver" lamp. But a metal lamp shade does not do wonders to spread light into the work room. But it's wonderfully put togheter this whole room. Too bad it's too messy to show :)

Catje

2 kommentarer:

 1. Hei Catje!

  Ser du etterlyser adressen min, men jeg har prøvd å sende den til deg ihvertfall en gang, og ikke fått noe feilmelding på mailen.
  For sikkerhets skyld legger jeg den igjen her:
  Barbro Johansen
  Tors veg 2e
  5221 Nesttun

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, dette sa veldig gjennomfort ut! Det er ikke mange steder hos meg jeg kan si det er det, men kanskje med tiden... ;-)

  SvarSlett