torsdag 6. januar 2011

Håndvask av duk?

Er det noen som håndvasker duker nå til dags?
Jeg kjøpte en fin duk i sommer på Living/Home & Cottage, den er fra House Doctor. Jeg har ikke brukt den før nå i jula, så jeg har ikke akkurat sjekket ut vaskelappen før nå. Da så jeg til min store overraskelse at duken på 3 meter skal håndvaskes!!! Er det mulig??
Duken er nok av bomull, men har en sånn fin heklet kant rundt. Det må vel være kanten den er redde for skal gå i stykker i vask, men jeg syns likevel det er underlig at man lager slike produkter som ikke kan vaskes i maskin. Jeg har selvsagt gjort det, kunne ikke falle meg inn i måneskinn å vaske en slik duk for hånd, og den ser ut til å ha overlevd så langt.

Da er det noe annet med disse serviettene med forbokstaven i mitt etternavn som jeg fikk i julegave og de gamle overlaknene jeg har fått av svigermor. De tåler vel en runde i maskinen. Det var vel kanskje litt mer kvalitet over "håndarbeidet" i gamle dager.

_____________________
I bought a table cloth last summer that I just found out should be hand washed!! Hand washed? A 3 m long white table cloth? Who does that these days? Totally different from the old linens I have got from my mother-in-law and the napkins I received for Christmas, with my last name initial on it. Beautiful. And they can handle the washing machine quite nicely I would think. Different quality of the "handy work" in the old days!

Catje

1 kommentar:

  1. Her gar alt i maskinen. Har et 15-minutters program som er ment for a friske opp toy som jeg bruker om jeg er veldig redd for noe, men stort sett gar det meste pa vanlig 40graders vask. Kjoper av prinsipp intet som ma handvaskes - bortsett fra mine boyle-bh'er. Det far holde.

    SvarSlett