mandag 6. september 2010

En stilig bar?

En pub eller bar er i utgangspunktet noe jeg tenker på som rimelig harry. Tror ingen av de bloggene jeg leser har en pub i kjelleren. Men jeg må skryte av broren min som har fått realisert drømmen sin om en sportspub i våre besteforeldres gamle hus, som han har fullrenovert. Jeg er spesielt imponert over selve bardisken og at han har funnet et par gamle låvedører til å kle den inn med. Det er jo så genialt at jeg kunne ha kommet på det samme sjøl :)


Han har en jobb som gjør at han får en del sponsoreffekter og sportsutstyr, men han har styrt unna fristelsen med å henge opp alt og har heller konsentrert seg om få ting.

De har også tatt vare på grand-onkel Asbjørns kunst, som nå har kommet til heder og verdighet igjen.

Trappa ned i kjelleren har også fått seg en skikkelig oppussing, med innebygde spot'er og slipte trinn.Denne kjelleren var virkelig et mørkt høl og nå er det blitt pub, gjesterom og vaskerom i tillegg til masse oppbevaring. En helt utrolig forandring. Det gir meg inspirasjon og håp om at jeg også skal få realisert min boligdrøm!
----------------------------------------
A pub or a bar in your own basement is not necessarily the coolest think. Not many of my favourite bloggers have one in their basement, I think. But I have to hand it to my brother, he's really done a great job. I'm very impressed by the bar it self, how he's used a couple of old barn doors to cover up an old kitchen counter. It's so brilliant I could have come up with the idea myself :)

He's got access to a lot of sports artifacts through his job, but has resisted the temptation of displaying it all, and has concentrated on a few items to make this a stylish place.
They have even managed to keep the artwork by our great uncle.
This basement was a dark hole, but it's now a bar/pub, guest room, laundry room and a lot of storage.
They have managed to make their dream come true.

Catje

2 kommentarer:

  1. He, he, nei, bar er vel ikke akkurat det jeg drømmer om å få i hus heller:-) Men nå skal det sies at denne var ytterst smakfull. Og bardisken var jo knallstilig! Faktisk imponerende!

    SvarSlett
  2. Ja, dette er jo bare helt fantastisk ;-) Ifb med idrettsgalla'n blir det vorspiel med noen spesielle gjester (som har hørt om denne puben noen ganger). Blir moro. Bror

    SvarSlett