torsdag 16. september 2010

En liten mini-oppussing

Jeg har det med å alltid få plass til det jeg vil ha plass til. Lar meg ikke lure av folk som sier at "Nei, det går da ikke an". Det meste går bare man vil det nok. Derfor brukte jeg ikke mange sekundene på å finne ut at jeg jo helt sikkert fikk plass til ei hel hylle i kofferten min hjem fra USA. (I tillegg til alt det andre vi allerede hadde kjøpt, selvsagt). Jeg hadde jo kjøpt meg en ny koffert også, må vite, og den skulle jo fylles den også!

Jeg hadde nemlig ganske lenge (eller, egentlig ikke SÅ lenge akkurat, men uansett...) lett etter en hylle til å ha på hobbyrommet til å ha stemplene mine i. Hadde sett for meg ei settekasse, men de har ofte veldig mange knøttsmå rom og det egner seg ikke alltid. Så da jeg fant denne så jeg at den ville være perfekt.

Og sånn ble den etter et par malingsstrøk. Akkurat det jeg trengte. (Og med plass til mange flere stempler også!)
Og når det gjelder viljen til og ønsket om å dra med seg mye rart, så var det samboeren som satte ny rekord denne gangen, med et par flotte truger!
De fikk ikke plass i kofferten en gang og måtte sendes hjem med posten! Men de er utrolig fine, da!
Men da har jeg litt og gå på neste gang vi er ute og shopper :)

God helg når den tid kommer! Da blir det loppis og høstmarked på Ekeberg!
Catje
_____________________________

I always have a tendency to make room for everything I need and want to make room for. So when I found this perfect shelf when we were in the States, I did not hesitate. And of course it fit perfectly in my suitcase. After a few coats of paint, it houses my stamps in my hobby room, just like I wanted it to do. And there's even room for more stamps!

But when it comes to "crazy shopping" my boyfriend won this time, with a pair of snow shoes! (Just what you're looking for on your summer holiday!) And they didn't even fit in the suitcase and had to be shipped home by the post!

Have a good weekend! I've got a flea market and a huge outdoor fair to go to!
Catje

1 kommentar:

  1. Great shelf transformation, Catje! I love your stamp collection as well.

    SvarSlett