torsdag 26. august 2010

En litt ufrivillig badromsoppussing

Dagen etter at vi overtok leiligheten vår, ble det en vannlekkasje i boden i baktrappa, der forrige eier hadde vaskemaskinen sin. Resultatet var at vi fikk beskjed fra styret om at man selvsagt ikke kunne ha vaskemaskin der. Problemet vårt oppstod da vet at det ikke var plass til vaskemaskin noe annet sted i leiligheten. Så da måtte vi lage plass til den. Det var ikke aktuelt å kaste ut badekaret, selv om det ikke er veldig flittig brukt, men det ville medføre en masse jobb og det gadd vi ikke.

Badromsmøbelet var veldig fint, egentlig, men det tok alt for mye plass.


Sånn ble det nye badet, endelig med vaskemaskin. (Det tok oss ca 6 mnd å få den på plass!)

Siden vaskemidlene må stå framme, har jeg hatt dem på norgesglass og flasker og limt på gamle såpe-etiketter fra Graphics Fairy og laget tags for å vite hva som er hva.
Da vi var i Sør-Afrika for en stund siden, ble jeg veldig fascinert av disse perlefiskene som selges på markeder overalt. De har nå havnet i en "vinduskarm" vi har på badet. Jeg syns de er kjempekule og gir mye farge til det ellers nøytrale badet.

Litt mer fargerik  pynt fant vi i Puerto Rico med disse metalldyrene.
Det går i fisk, men det passer vel på et bad? :)
Ikke mye hvitt og shabby her, men jeg er så glad i farger at det er ok å ha det litt livlig på badet.

----------------------------------
We had to fit a washing machin into our bathroom (long story) and we had to change the vanity (?) etc to make room. I kind of like the new setup as well, not to mention the fact that we finally have a washing machine 6 months after we moved in! I've put detergent etc in old jars and bottles decorated with images from the Graphics Fairy. I've also found a spot for our bead fish from South Africa and the tin fish from Puerto Rico. Great with some color in the otherwise neutral bathroom.

Catje

2 kommentarer:

 1. så flott dokke løyste dette problemet..
  og så søte fiskar..
  Ha ei kjekk veke!

  SvarSlett
 2. Hei Catje!

  Tusen takk for plommetipset! Det må jeg sjekke ut:-)

  Kjempefint bad du har! De fiskene var utrolig skjønne!

  Klem

  SvarSlett