mandag 13. august 2012

Hortensia-kasse

Jeg finner stadig på nye prosjekter på hytta. Vinduene ble jo fikset uka før vi dro på ferie og tidligere hadde jeg ønsket meg en kasse ved siden av inngangstrappa. Vi har jo hytte midt i skogen og det er vanskelig å ordne "hage". Samboer vil (forståelig nok) ikke ha striglet plen her midt i skogen. Så da får vi lage kasser!

Kassen fikk jeg og den har jeg fylt med hortensia! Jeg elsker hortensia, men de overlever knapt en uke hjemme, så jeg tenkte jeg skulle gjøre et forsøke med å ha dem utendørs. Problemet er jo at vi ikke er så ofte på hytta at det ikke blir noe greie på vanning. Men heldigvis har naturen ordnet opp så langt i år!
Den har holdt seg fint mens vi har vært borte i alle fall og ser helt fantastisk ut!

Så får vi håpe den overlever noen uker til!
___________________________________
I keep finding new projects at the cabin. New windows were installed the last week before we went on holiday. I've also asked for a flower box by the entrance stairs. Our cabin is in the middle of the forrest and we don't want a "manicured lawn" so it's difficult to get a proper garden out of it, but these boxes are good.
I love hydrangeas but I can't for the life of me get them to last more than a week at home. Thankfully, the Norwegian summer has been wet enough for this one to last all through our summer holiday, even without us being there to water it. It's looking very lovely and welcoming!

Catje

1 kommentar:

  1. Wow! den var jammen frodig. Intet er bedre enn nar de klarer seg selv. Vi var jo bare borte i 10 dager og selv om det regnet mye mens vi var borte sa er tomatene et ganske sorgelig skue iforhold til hva de var da vi dro... men chilli plantene klarte seg bedre. ja, ja, sann kan det ga...

    SvarSlett