onsdag 15. august 2012

Etasjefat

Jeg har endelig fått rotet meg til å lage sånne etasjefat.Metalldingser bestilt på ebay for nesten ingen ting.Men jeg skulle gjerne fått tak i gjengede rør som jeg kan kutte sjøl slik at jeg kan lage flere etasjer og kanskje avslutte med en søt kaffekopp øverst.
Eller en knagg eller knott. Har kjøpt et sånt i Sverige, og skulle gjerne laget flere sjøl. Noen som vet hvor man får kjøpt innvendig gjengede rør?

-------------
I finally got around to making these layered things. Bought the metal stuff on ebay for next to nothing. Plates found on different fleamarkets.

Catje

6 kommentarer:

 1. Har sett pa slike og tenkt a lage det, jeg ogsa. Hvordan fikk du drillet hull i dem? Jeg er sa redd for at fatene sprekker...?

  SvarSlett
 2. Å, så stilig! Men jeg lurer også på hvordan du fikk festet
  metalldingsene?

  SvarSlett
 3. De metalldingsene kommer med skrue og skiver og alt som trengs er derfor å borre et passende hull midt på tallerknene. Dette fikk jeg min samboer til å gjøre, men det så ikke veldig vanskelig ut. Flisebor tenker jeg han brukte. Jeg markerte midten og satte et kryss med maskeringstape for at boret ikke skulle skli. Det skal visst også forhindre sprekk, men med skjøre, gamle tallerkner har man jo ingen garanti. Men det gikk bra denne gangen i alle fall :)

  SvarSlett
 4. Hei. Kunne du oppgitt hvem du kjøpte av på Ebay. Finner det ikke

  SvarSlett
 5. hei. hva heter de metalldingsene ?

  SvarSlett
 6. Hvis man søker på Tier Cake Plate Stand Handle Fittings eller deler av det, bare tier cake stand e.l så finner man en del og så kan man eventuelt finne bedre søkekriterier når man ser hva de kaller disse dingsene. Jeg har kjøpt av flere.

  SvarSlett