fredag 1. mars 2013

Arbeidet fortsetter...

Det går sakte, men sikkert framover med arbeidet. Vi driver på hver kveld og er ganske slitne, men vi håper at vi opparbeider oss litt utholdenhet etterhvert. Vi konsentrerer oss om kjøkken og stue/spisestue nede foreløpig, men litt har blitt gjort oppe på det som skal bli soverommet vårt også. Det er jo så fristende å se hva som befinner seg bak all pappen!
Og det ser ut til at det er helt ok faspanel, noe malt og tydelig gjenbrukt, og noe nytt. Her tror jeg vi bare satser på litt sparkling og maling på vegger og tak. Gulvet er så skjevt at det må opp og rettes helt opp, hvis ikke ruller vi ut av senga.
Kneveggen på den ene siden viser tydelig spor av gjenbruk. Her er det to dører som er brukt for å lage vegg :) Noen av panelrestene har en flott lavendelblå farge som jeg tror skal bli gjenbrukt. Blått er jo beroligende på et soverom. Akkurat nå er soverommet malebu. Vi maler lister og panel.
____________________
We are focusing on the downstairs kitchen and livingroom/diningroom, but the upstairs bedroom has been peaked at. It's very tempting to look what's behind all the layers of cardboard. Great to know that the house is recycled. One of the wall is made up of 2 doors! We're using the room as a painting studio at the moment, painting panelling an skirting boards etc.

Catje

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar