lørdag 23. februar 2013

Demolition dag 2

Etter kjøkkenet gikk vi i gang med det som skal bli spisestue og stue.
Vi hadde store forhåpninger om å rekke alt på en dag, men med litt besøk, så gikk det ikke helt som vi planla. Lappverk av materialer her også.


Gamle rør for skjult elektrisk opplegg :)

Her er det også strie og mange, mange lag med maling som skal ned, i tillegg til alt av listverk. Og siden vi skal ha opp ny strie, må alle de såkalte "nellikspikrene" også fjernes. Og det er litt av en jobb! Heldigvis har vi verktøy som gjør det litt lettere. Møbeltapetserer-verktøy er ypperlig til dette! På bildet over sees spikerhullene. De spikret tett!

 Og her ligger både kjøkkengulv og soveromsgulv som snille pappa kom kjørende med og hjalp til med å bære inn mens jeg viste gjester rundt i huset!

____________
After the kitchen, the dining room is top priority. Takes time here as well, especially removing all the small nails used for the old "burlap". They have to be removed since we're putting up new stuff.

Catje

1 kommentar:

 1. Sa spennende dette blir. LItt av et arbeide dere har foran dere, men sa artig at du tar mange bilder slik at du selv ogsa kan se fremgangen. Fra de ganger vi har hatt storre oppussingsprosjekt sa har jeg funnet ut at stadiene er
  1. fullstendig kaos og alt ser 'bomba ut'
  2. det virker som ingenting skjer og denne perioden er suuuuperlang
  3. plutselig 'faller' alle brikkene pa plass og det hele blir ferdig sann helt 'plutselig'.
  Dere er nok i fase 1 enda, ja :-)

  lykke til!!!

  SvarSlett