onsdag 14. november 2012

Wallstickers

Jeg har slengt meg på veggdekor-trenden, men har ikke valgt meg noen sannhetens ord som mange andre.
Men jeg fant dette flottet "bildet" hos UrbanWalls på Etsy.
Og jeg var så heldig at min tante som bor i USA var så snill å tok det med seg hit i sommer da hun var her på besøk. Så sparte jeg litt porto! Det sier jo litt om hvor rask jeg er, at jeg først fikk den opp i dag! Har vel grudd meg litt, trodde det skulle være vanskelig, men det gikk ganske greit. Lurer på om jeg kan bli bitt av en basill her... men jeg har ikke mer veggplass!De har utrolig mange fine veggdekorasjoner der, men jeg hadde begrenset plass over kjøleskap/fryser og måtte ha noe som var avlangt.
Her er noen andre jeg likte godt også (bilder lånt fra Etsy)

Dette må vel være en utrolig kul bryllupspresang?

Disse var også søte. Og de kan fås i en lang rekke farger.
Disse trærne var også kule, men jeg har dessverre ikke noe mer veggplass. Men kult i en entré med knagger festet litt rundt omkring?
________________________
I got this wallsticker from UrbanWalls on Etsy this summer. My Aunt who lives in the States was kind enough to bring it for me. Made me save a bit on the transport (and customs). Just lazyness made me wait this long before it was put up. And I guess I have been dreading it, afraid I would ruin it, but it was actually not that difficult to put up. There were a lot of other great designs as well, but my space was limited. But I would have loved to give that "Happily ever after"sticker away as a wedding gift! How cute is that!

Catje

2 kommentarer:

  1. Den var fin! Jeg har ogsa provd meg pa noe slikt - fra Ikea, men de holdt seg ikke pa veggen, sa jeg ga opp...
    ha en fin fin helg!

    SvarSlett
  2. Så fint. Vackert med sådana detaljer i ett hem.

    Ha en fin helg!

    SvarSlett